2012. január 22., vasárnap

Virslis buci

Timitől kaptam ezt a gyors receptet, ami hamar kedvenccé vált.



Leveles tésztát kinyújtjuk, téglalap alakúra vágjuk, egyik oldalát beirdaljuk.

Töltelék: a kockára vágott hagymát és pritamin paprikát együtt megpároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott virslit, köménnyel fűszerezzük. A végén 2-3 evőkanál tejföllel sűrítjük.

A kis téglalapra helyezzük a tölteléket, ráfodítjuk a beírdalt részt. Villával a széleket lenyomjuk, tojással megkenjük. Mehet a180 fokos sütőbe.

Sütési idő: ~ 15 perc, amíg aranysárgára sül , vagy amíg a Fiúk elkészítenek egy hóembert :))

2 megjegyzés:

  1. Jaj én is szeretem vacsira ezeket az ínyencségeket. A mi nagy kedvencünk mozarella, paradicsom és olajbogyó.

    VálaszTörlés
  2. Hű, ez merénylet volt ellenem itt korán reggel! Kipróbálom, és visszajelzek ;)

    VálaszTörlés